کباب ترش!

 

 

 

 

کباب ترش یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی که اگر به رستوران ها و غذاخوری های این استان و در برخی موارد استان مازندران وارد شوید، آن را می توانید بیابید، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ. این کباب با توجه به دستور پخت و مواد اولیه آن، در مناطق مختلف طعم های متفاوتی دارد.

مواد لازم : 

گوشت راسته گوسفندی یا فیله بدون استخوان            500 گرم
مغزگردو                                                                 100 گرم
رب انار ترش                                                              2 قاشق غذاخوری
پیاز                                                                          1عدد
نمک و فلفل                                                                 به میزان دلخواه
زعفران آب‌شده                                                          1 قاشق مربا خوری


طرز تهیه: 


در ابتدا گوشت را با پشت کارد و یا گوشتکوب دندانه‌دار کوبیده و آن را مانند دیگر کباب‌ها در مخلوط پیاز رنده شده و ماست قرار دهید. مغز گردو را آسیاب کرده و به مواد اضافه کنید. رب انار را با آب رقیق کرده و همراه با فلفل و زعفران آب شده به مواد افزوده و روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این زمان، گوشت ها را کمی نمک زده و به سیخ بکشید و آنها را کباب کنید. اما می توانید آن را به مدت 45 دقیقه نیز داخل فر قرار دهید.
نکته: 

البته این کباب رو بصورت کوبیده هم درست میکنند با همین مواد در ضمن ماست رو حذف میکنند 

در گیلان بیشتر به صورت کوبیدش رواج داره 

به نقل از http://saharbanoo.blogsky.com/1390/12/18/post-18/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد